Ένας πρώτος απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος

 In Ανακοινώσεις, Νέα, Στην ΕΜΕ
Spread the love

Στις εκλογές αποδείχτηκε ότι ο κόσμος των μαθηματικών έχει γυρίσει την πλάτη του στην ΕΜΕ ανεπιστρεπτί. Οι φιέστες για τα 100χρονα και η βράβευση από την Ακαδημία δεν βρήκαν ανταπόκριση στους Έλληνες μαθηματικούς που νιώθουν ότι δεν τους αφορούν. Αυτοί που θυσίασαν ο ποσό που χρειαζόταν για να μπορούν να ψηφίσουν είναι στο συντριπτικό ποσοστό τους οι ελάχιστοι στο σύνολο των Ελλήνων μαθηματικών που ικανοποιούνται από τη δράση της εταιρείας και, συνεπώς, από τη διοικούσα παράταξη την οποία, ως ήταν λογικό, την υπερψήφισαν.

Αντίθετα, όσοι βρίσκονται κοντά στην Κίνηση για την Αλλαγή στη Μαθηματική ΕΚΠαίδευση δεν πιστεύουν ότι η συμμετοχή μας στο ΔΣ μπορεί να έχει κάποιο αποτέλεσμα. Η ευθύνη γι’ αυτό βαρύνει και εμάς, αλλά και την πλειοψηφία του ΔΣ που μας κατέστησε ανενεργούς απορρίπτοντας ή υπονομεύοντας σχεδόν όλες τις προτάσεις μας.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που έδωσαν μαζί μας ον εκλογικό αγώνα, μας στήριξαν και μας ψήφισαν.

Η Κίνησή μας θα εντείνει τις δράσεις της ΚΑΙ εκτός ΕΜΕ, με την ελπίδα να συσπειρώσει πολλούς από τους συναδέλφους που είναι, δικαίως, απογοητευμένοι από την ΕΜΕ.

Recent Posts
Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Δεν διαβάζεται; Αλλάχτε κείμενο. captcha txt